Najnovšie recenzie zo sekcie Zdravotné bandáže a ortézy
Poskytuje účinnú podporu kolena a dodáva pocit istoty
Pritom je ľahký , na pokožke príjemný .
Odporúčam pri voľbe veľkosti využiť pripojenú tabuľku, mne to sadlo perrfektne.
Rýchle dodanie.
- ľahký
- pevný
Dobra orteza, odporucam vsak vyskusat. Bezne nosim civilne topanky okolo 44, turisticke a cyklisticke 44.5 - 45, podla tabuliek som bol na hornej hranici M, ale po odskusani som si nechal L, M-ko ma rezalo cez chodidlo.
- Skvele držia
- Vhodné aj pre ženy
- Mohli by byť aj v iných farbách
pás bol ako darček, neskúšala som ho osobne, ale potešil :)
- drží telo v spriamenej polohe
- ľahký
- vhodný pod každé oblečenie a na každú príležitosť
- ľahko sa udržiava a čistí
- nastaviteľná veľkosť
- kvalita a pevnosť materiálu
- trošku zarezáva do podpazušia
- Kvalitné spracovanie
100%fixácia kolena
- Dobrá cena
- Kvalitne
- Kúpil som si veľkosť L. Nemám hrubé stehná a natiahol som ju sotva na lýtko!!! POZOR toto je výrobok na čínske nohy!!! Podľa tabuľky veľkostí by som nenatiahol ani XL.
- Pevne drzi clenok.
- tahsie sa obuva, hlavne kvôli snurovaniu a rozsnurovaniu.
- Suche zipy ak su poriadne natiahnute a zapnute, sa dotykaju drsnou castou pokozky na lytku, co nie je velmi prijemne.
- Perfektne sa to obuva, jednoducho a rychlo. Vhodne na sport. Pevne drzi clenok, a pritom netlaci.
- Trochu vysoka cena, ale za kvalitu sa plati.
Po vytknuti clenku som si kupil rozne bandaze a ortezy, zacal som od tych najlacnejsich za 5 EUR, skoncil som pri tejto za cca 70 EUR. Mozem povedat ze som mal rovno kupit tuto.
výborný pre spevnenie krížovej časti chrbtice pri námahe...kupovala som ho pre syna...v budúcnosti ale zvolím radšej o číslo väčší...
je trocha kratsia
- Gumky na pleciach nie sú obalené keď ho chcete dať na holé telo tak škriabu a zarezávajú sa do kože, preto sa v teplých dňoch nedá nosiť skryto.
- kolenný návlek je zbytočne dlhý, v prípade, že si potrebujem chrániť koleno, netreba aby som mala stiahnuté aj lýtko aj stehno. V Taliansku som si kúpila krátky návlek ale s dvojnásobnou výstužou, ten bol skvelý a bola som tým pádom aj mobilnejšia, možno by bolo dobré pouvažovať aj nad takouto variantou
- Super spevnuje zapästie, mam ho po operacii a umoznuje mi to ovela lepsiu manipulaciu rukou ako bez bandaze
- Super, necakal som ze za tu cenu to bude tak dobre
mam tento tovar kratku dobu
Super silné bandáže,,nebojím sa naložiť si na drep viac ako obvykle,,som s nimi spokojný,,určite odporúčam aj ostatným.
Zobrazujem 101 - 120 zo 314 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Ďalšie »