Najnovšie recenzie zo sekcie Zdravotné bandáže a ortézy
- Perfektne tvrde.Vyborny suchy zips.Kvalita.
- nic
Fakt vyborne a za taku cenu neni co vytknut.
- spokojnost nadovsetko
som spokojny, niet co dodat
- skvelá,presná,pevná
Výborná ortéza na každodenné použitie
- Výborné materiály
- Odolnosť
- Plní svoju funkciu
- Nie je príliš vhodná na dlhšie ako napr. 4-hodinové nosenie (aspoň v mojom prípade - na zadnej strane kolena mi to vadilo)
Celkovo veľmi dobrá pomôcka. Maximálne plní svoj účel a chráni koleno pred neprirodzenými pohybmi. Odľahčuje meniskus a tým ho tiež chráni. Odporúčam.
- tlačí na vnútornej strane kolena
- vrátil som ju
- ortéza s oporou za dobrú cenu
OK
- podla ocakavania, drzi pevne
- cisto z umeleho vlakna, trocha pri pohybe skriabe
na dany ucel postacuje aj cena normalna
- Vyborna kvalita
- Skvela cena
Tento produkt som si vybrala len nahodne, lebo som zhanala bandaze. Povedala som si, ze skusim tieto, ale maximalne ma prekvapili, lepsie som nemohla ani kupit. Vynikajuca kvalita
- dlhá vydrž
- pevnosť
- dobrý material
max spokojnot
- Vynikajuca, sedi presne , podporuje koleno , viacnasobne presita na spravych miestach Nepoti sa noha pod kolenackou.
- Nevsimol som si zatial ziadne . uvidime ako dlho vydrzia svy .
Vynikajuca, sedi presne , podporuje koleno , viacnasobne presita na spravych miestach, uvidime ako dlho vydrzia svy . Dobre podporuje jablcko na kolene vdaka tlaku neoprenu. Nepoti sa noha pod kolenackou. Odporucam pre rekreacny fubal a squash na ktore to pouzivam ja.
odporúčam
odporúčam
s tovarom som spokojná
max. spokojnost za par evri :) ,komu padaju ramena odporucam vyskusat, staci nosit 20min. denne, mne to pomaha
- Kvalita. Mám problémy se zápěstím a tuto bandáž jsem fakt vychytala. V posilovně se mi výborně cvičí. Zapesti je krásně fixované.
- Nic
Ok
- Sluzi ako ma
- Nic
Ok
Zobrazujem 261 - 280 zo 314 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16 Ďalšie »