Najnovšie recenzie zo sekcie Zdravotné bandáže a ortézy
Maximalna spokojnosť
- Nepouzitelne
- suchý zips nepríjemne škriabe pokožku okolo krku
suchý zips nepríjemne škriabe pokožku okolo krku
- OK
OK
ok perfektní.
- Dokonale mi drží koleno pri behu nejde do strán vôbec ma nebolí.
Je to super ortéza len mne osobne dosť ma bolí keď kopem do lopty ale to snou asi nemá nić spoločné lebo ona mi pomáha stabilizovať koleno odporúčam ju všetkým.
Ariana PS-3600 Elbow Wraps bandáže na lakte
Pridané: 31. augusta 2015
(naposledy upravené 31. augusta 2015)
Zakúpený v bestbody.sk
- kvalita materiálu
- bandáž je skôr na tri lakte a viac. Je príliš veľká dĺžka bandáže, nevyhovuje mi. Ak ju chcete použiť, treba si "obaliť" pol ruky od zápästia po biceps.
Dá sa to použiť, ale skôr na zafixovanie zlomenej ruky, alebo na zafixkovanie pásu, možno stehna. Proste bandáž má dĺžku cez jeden meter.
- dobrý material
- super cena
Po ľahšom zranení zápästia mi táto bandáž velmi pomohla.
- Kvalita produktu
- neviem
Odporúčam
- spokojnosť avšak návlek saas mi zdá trocha hrubý - ale nevadí mi to .
- farba
Spokojná som so všetkým iba ja som si objednala farbu bielu vzhľado na to , že pracujem v nemocnici a čierná dosť kričí . No vyvovnala som sa aj s týmto nedostatkom.
- Vo svojej triede taký lepší priemer.
- Čakal som o dosť pružnejší, elastickejší materiál.
Ujde.
Zatiaľ nosený krátko, nezhŕňa sa, nepadá. OK.
- neopren,dobrá cena
Volil jsem neoprenovou verzi,potíže zatím zmizli-použijem při budoucích potížích .Zvolil jsem o něco menší velikost(svírá to),ale to se časem upraví. Výrobek je dobře ušit a celkově vypadá bandáž sympaticky a na koleně drží.
dobrý deň..chcela som sa spytať kedy pride sťahovadlo...ďakujem :)
rovnaký produkt používam zopár rokov, pre mňa je super
Aj keď je bez bandáže, tak sa snaží sedieť rovnejšie.
- Orteza splna to, co som ocakaval, kedze dost vyrazne spevnuje ruku v lakti. Paci sa mi, ze je univerzalna, nakolko trafit velkost nie je jednoduche, naviac ked nie je mozne tovar vyskusat ako v kamennom obchode.
- Vyrazne potenie pod ortezou, mierne scervenanie pokozky, ktore rychlo vymizne. Ak ma niekto kozne problemy, nemusi to byt prenho vhodny vyrobok.
Mam problem zrejme so slachou v miestach, kde sa upina spodna cast tricepsoveho svalu a tak bolo neprijemne odcvicit niektore cviky, najma benchpress s vyssimi vahami. Preto som potreboval fixovat miesto nad laktom ortezou. Je to o nieco lepsie, najma pocitovo, ze mi pri tlakoch nerupne v ruke.
- super sedi
- nic
pomer kvalita cena je super
- nastaviteľný
Zobrazujem 281 - 300 zo 314 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 14 [ 15 ] 16 Ďalšie »